Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Montair (Singulair) Utan ReceptBillig Montair På NätetKöper Montair På Nätet Utan ReceptenMontair (generiskt namn: montelukastnatrium, varumärken inkluderar: Montair / Montus / Romilast) är en leukotrien hämmare. Det verkar genom att blockera effekten av leukotriener, ämnen i kroppen som orsakar symtomen på astma och allergisk rinit.

Montair är föreskriven för behandling av astma, förebyggande av ansträngningsutlöst astma och allergisk rinit:

1. Astma.

Montair ska användas för långsiktig förvaltning av astma hos vuxna och barn i åldern 12 månader och äldre.

2. Förebyggande av ansträngningsutlöst astma.

Montair används för att förebygga ansträngningsutlöst astma hos patienter 15 år och äldre.

3. Allergisk rinit.

Montair används för att hjälpa till att kontrollera symtomen vid allergisk rinit (nysningar, nästäppa, rinnande näsa, klåda i näsan). Montair används för behandling av säsongsbunden allergisk rinit (utomhus allergier som händer en del av året) hos vuxna och barn i åldern 2 år och äldre, och perenn allergisk rinit (inomhus allergier som händer året om) hos vuxna och barn i åldern 6 månader och äldre.

Montair är inte en steroid. Det påverkar inte tillväxten av barn.


Montair (Singulair) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Fråga din läkare, sjuksköterska eller apotekspersonal några frågor som du kan ha om detta läkemedel.

Montair kan tas på fastande mage eller med mat.

Generellt, om detta läkemedel tas för astma, är det tas en gång dagligen på kvällen. Om du tar för hösnuva (säsongsbunden allergisk rinit), ta läkemedlet vid ungefär samma tid varje dag (antingen morgon eller kväll). Om du tar det för både astma och hösnuva, ta medicinen på kvällen.

Ta inte Montair för omedelbar hjälp av ett astmaanfall. Ha alltid din inhalerad räddningsmedicin för astmaattacker med dig.

För att förhindra ansträngningsutlöst astma, ta Montair minst 2 timmar före träning. Om du tar Montair dagligen för kronisk astma eller allergisk rinit, ta inte en extra dos för att förhindra ansträngningsutlöst astma.

Sluta inte ta eller minska dosen av dina andra astmamediciner, om inte din läkare säger till.

Om du missar en dos av Montair, ta den så snart du kommer ihåg. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Ta inte 2 doser samtidigt.

Förvara Montair vid rumstemperatur. Skyddas från fukt och ljus.


Montair (Singulair) Försiktighetsåtgärder


Tala med din läkare innan du använder Montair, om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du är gravid eller planerar att bli gravid, eller om du ammar.


Montair (Singulair) Ingredienser


Aktiv substans: montelukast.

Billig Montair På Nätet