Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Nimodipine (Nimotop) Utan ReceptBillig Nimodipine På NätetKöper Nimodipine På Nätet Utan ReceptenNimodipine (generiskt namn: nimodipin, varumärken inkluderar: Nimpod) är en dihydropyridin kalciumantagonist.

Nimodipine används för att förhindra hjärnskador orsakade av nedsatt blodflöde till hjärnan till följd av aneurysm, en dilaterad eller spruckit blodkärl i hjärnan. Den reducerar incidensen och svårighetsgraden av neurologiska bortfall till följd av vasospasm, en stor komplikation av subaraknoidalblödning.

Nimodipine fungerar genom att koppla den glatta muskulaturen i de små blodkärlen i hjärnan. Detta gör minskat fartyg att öppna upp, vilket ökar blodflödet och minskar blodtrycket och förbättra cirkulationen.


Nimodipine (Nimotop) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Nimodipine exakt enligt anvisningarna.

Den vanliga dosen för vuxna är 60 mg (2x30 mg) sex gånger om dagen, med 4 timmars mellanrum, under 7 dagar efter Nimodipine infusionsbehandling, eller 10-14 dagar när oral Nimodipine bara används.

Doserings rekommendationer och behandlingstiden beror på ditt tillstånd, och kommer att avgöras av din läkare.

Svälj tabletten (s) hela med lite vätska, med eller utan mat. Var konsekvent i att ta tabletterna.

Om du missar en eller flera doser av Nimodipine tabletter, ta inte dubbel dos. Nästa dos ska tas så nära som möjligt till den vanliga dosen tid, antingen den sista dosen missat eller nästa dos, beroende på vilket som inträffar först. Alternativt kan du starta en ny dosering, upprätthålla ett intervall på 4 timmar mellan doserna.

Du ska inte äta grapefrukt eller dricka grapefruktjuice medan du är på Nimodipine tabletter eftersom detta kan öka effekten av Nimodipine.

Nimodipine tabletter ska förvaras i rumstemperatur på ett torrt ställe, ej i direkt solljus.


Nimodipine (Nimotop) Försiktighetsåtgärder


Innan Nimodipine, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du tar läkemedel för att sänka blodtrycket, eller har lågt blodtryck;

du har leverproblem;

du är gravid eller ammar.


Nimodipine (Nimotop) Ingredienser


Aktiv substans: nimodipin.

Billig Nimodipine På Nätet