Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Nimotop Utan ReceptBillig Nimotop På NätetKöper Nimotop På Nätet Utan ReceptenNimotop (generiskt namn: nimodipin, varumärken inkluderar: Nimpod) är en dihydropyridin kalciumantagonist.

Nimotop används för att förhindra hjärnskador orsakade av nedsatt blodflöde till hjärnan till följd av aneurysm, en dilaterad eller spruckit blodkärl i hjärnan. Den reducerar incidensen och svårighetsgraden av neurologiska bortfall till följd av vasospasm, en stor komplikation av subaraknoidalblödning.

Nimotop fungerar genom att koppla den glatta muskulaturen i de små blodkärlen i hjärnan. Detta gör minskat fartyg att öppna upp, vilket ökar blodflödet och minskar blodtrycket och förbättra cirkulationen.


Nimotop Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Nimotop exakt enligt anvisningarna.

Den vanliga dosen för vuxna är 60 mg (2x30 mg) sex gånger om dagen, med 4 timmars mellanrum, under 7 dagar efter Nimotop infusionsbehandling, eller 10-14 dagar när oral Nimotop bara används.

Doserings rekommendationer och behandlingstiden beror på ditt tillstånd, och kommer att avgöras av din läkare.

Svälj tabletten (s) hela med lite vätska, med eller utan mat. Var konsekvent i att ta tabletterna.

Om du missar en eller flera doser av Nimotop tabletter, ta inte dubbel dos. Nästa dos ska tas så nära som möjligt till den vanliga dosen tid, antingen den sista dosen missat eller nästa dos, beroende på vilket som inträffar först. Alternativt kan du starta en ny dosering, upprätthålla ett intervall på 4 timmar mellan doserna.

Du ska inte äta grapefrukt eller dricka grapefruktjuice medan du är på Nimotop tabletter eftersom detta kan öka effekten av Nimotop.

Nimotop tabletter ska förvaras i rumstemperatur på ett torrt ställe, ej i direkt solljus.


Nimotop Försiktighetsåtgärder


Innan Nimotop, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du tar läkemedel för att sänka blodtrycket, eller har lågt blodtryck;

du har leverproblem;

du är gravid eller ammar.


Nimotop Ingredienser


Aktiv substans: nimodipin.

Billig Nimotop På Nätet