Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Nizoral Utan ReceptBillig Nizoral På NätetKöper Nizoral På Nätet Utan ReceptenNizoral (generiskt namn: ketokonazol, varumärken inkluderar: Fung) är ett svampdödande läkemedel.

Nizoral tabletter används för att behandla:

Svampinfektioner i hud, hår och slemhinnor som inte kan behandlas genom att tillämpa ett läkemedel direkt till det smittade området

Ihållande svampinfektioner i vagina

Svampinfektioner i mun, hals och mage, tarmar och andra inre organ

Nizoral används också för att behandla svampinfektioner som inte har svarat på griseofulvin, ett annat läkemedel mot svamp.

Svampar är organismer som normalt finns på huden och i fuktiga områden av kroppen. När huden är skadad eller kroniskt fuktig, eller normal bakterieflora i kroppen förändras på grund av långvarig antibiotikabehandling, kan svampen föröka att orsaka inflammation i huden eller fuktiga områden på kroppen. Svamp organismer kan också infektera lungorna och andra kroppsvävnader, särskilt hos patienter med försvagat immunsystem.

Nizoral fungerar genom att döda svampen eller jäst som orsakar infektionen.


Nizoral Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Nizoral exakt enligt anvisningarna.

Den vanliga dosen för vuxna är 1 tablett en gång dagligen. Ibland kan läkaren öka dosen till 2 tabletter dagligen.

Den period av behandling kan variera mellan 5 dagar till 12 månader.

Nizoral tabletter bör tas i samband med måltider eller med mat. Detta kommer att se till att de är helt absorberas av kroppen. Nizoral fungerar bäst om det tas vid samma tidpunkt varje dag.

Ta inga läkemedel som neutraliserar magsyra inom 2 timmar efter intag av Nizoral. Detta beror på att tillräckligt med magsyra som krävs för att garantera att Nizoral tablett är ordentligt absorberas av kroppen. Om du tar läkemedel som hämmar produktionen av magsyra, bör du ta din Nizoral med en sur dryck, till exempel en cola dryck.

För att rensa upp din infektion helt, ta Nizoral för hela behandlingen. Fortsätt att ta det även om du känner dig bättre inom några dagar.

Om du har glömt att ta Nizoral, ta den dos du missat så snart du kommer ihåg och fortsätt sedan att ta den som vanligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den dos du missat och ta nästa dos när det är dags. Ta inte en dubbel dos för att kompensera för den du missade.

Håll Nizoral tabletter i rumstemperatur, borta från värme och fukt.


Nizoral Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Nizoral, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har problem med levern eller återhämtar sig från hepatit;

du är gravid eller ammar.


Nizoral Ingredienser


Aktiv substans: ketokonazol.

Billig Nizoral På Nätet