Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Novo-medrone (Provera) Utan ReceptBillig Novo-medrone På NätetKöper Novo-medrone På Nätet Utan ReceptenNovo-medrone (generiskt namn: Medroxyprogesterone, varumärken inkluderar: Climanor / Cycrin / Farlutal / Perlutex / Meprate) är ett gestagen som kommer från progesteron, ett naturligt könshormon.

Novo-medrone används för att behandla:

1 Endometrios -. Ett tillstånd där vävnad som liknar livmoderslemhinnan (livmodern) växer utanför livmodern, orsakar smärta och blödning. Novo-medrone hjälper till att stoppa tillväxten av denna vävnad.

2. Amenorré tillsammans med en östrogeninnehållande läkemedel. Amenorré är en brist på menstruation inte på grund av graviditet. Novo-medrone hjälper till att återupprätta en regelbunden menstruationscykel.

3. Onormala blödningar från livmodern, där livmoderslemhinnan bryts ned under menstruationscykeln snarare än i slutet vilket resulterar i vaginal blödningar. Novo-medrone hjälper till att återupprätta en regelbunden menstruationscykel.

4. Symptom på klimakteriet såsom värmevallningar och svettningar tillsammans med ett östrogeninnehållande läkemedel. Novo-medrone fungerar genom att skydda slemhinnan i livmodern samtidigt som östrogenbehandling.

Din läkare kan ha ordinerat Novo-medrone för ett annat ändamål.


Novo-medrone (Provera) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Novo-medrone exakt enligt anvisningarna.

Dosen av Novo-medrone varierar beroende på vilket tillstånd du behandlas.

För endometrios, är den rekommenderade dosen 10 mg Novo-medrone tre gånger om dagen i 90 dagar med början på den första dagen av din menstruationscykel.

För amenorré, är den rekommenderade dosen 2,5 till 10 mg dagligen i 10 dagar.

För onormal uterin blödning, är den rekommenderade dosen 2,5 till 10 mg dagligen i 10 dagar. Behandlingen är oftast upprepas efter två till tre cykler i rad.

Vid symptom på klimakteriet tillsammans med ett östrogeninnehållande läkemedel, är den rekommenderade dosen 10 till 20 mg per dag i minst 10 dagar i varje cykel, eller 2,5 mg till 5 mg per dag kontinuerligt under 28 dagar i varje cykel.


Novo-medrone (Provera) Försiktighetsåtgärder


Tala med din läkare innan du tar Novo-medrone, om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har några allvarliga medicinska tillstånd, inklusive blodproppar och leverproblem;

du är gravid eller ammar.


Novo-medrone (Provera) Ingredienser


Aktiv substans: medroxiprogesteronacetat.

Billig Novo-medrone På Nätet