Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Olmesartan Medoxomil (Benicar) Utan ReceptBillig Olmesartan Medoxomil På NätetKöper Olmesartan Medoxomil På Nätet Utan ReceptenOlmesartan Medoxomil (generiskt namn: olmesartan, varumärken inkluderar: Olmetec / Olmezest / Olmecip) är en typ av högt blodtryck läkemedel som kallas angiotensinreceptorblockerare eller ARB. Den blockerar effekten av ett ämne i kroppen som kallas angiotensin II som ökar blodtrycket.

Olmesartan Medoxomil är indicerat för behandling av hypertoni. Det kan användas ensamt eller tillsammans med andra läkemedel som behandlar högt blodtryck.


Olmesartan Medoxomil (Benicar) Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Ta Olmesartan Medoxomil exakt enligt anvisningarna.

Ta Olmesartan Medoxomil genom munnen med eller utan mat.

Det kan ta upp till 2 veckor innan du känner full nytta av Olmesartan Medoxomil. Fortsätt att ta Olmesartan Medoxomil även om du mår bra. Sluta inte att ta Olmesartan Medoxomil utan att tala med din läkare.

Om du missar en dos Olmesartan Medoxomil, ta den så snart som möjligt. Om du bara tar en dos om dagen och inte kommer ihåg ditt missade dosen till nästa dag, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Ta inte 2 doser samtidigt.

Förvara denna medicin i rumstemperatur, borta från värme, ljus och fukt.


Olmesartan Medoxomil (Benicar) Försiktighetsåtgärder


Innan Olmesartan Medoxomil, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du tar diuretika (vattendrivande läkemedel);

du är gravid eller ammar.


Olmesartan Medoxomil (Benicar) Ingredienser


Aktiv substans: olmesartan medoxomil.

Billig Olmesartan Medoxomil På Nätet