Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Olmetec (Benicar) Utan ReceptBillig Olmetec På NätetKöper Olmetec På Nätet Utan ReceptenOlmetec (generiskt namn: olmesartan, varumärken inkluderar: Olmetec / Olmezest / Olmecip) är en typ av högt blodtryck läkemedel som kallas angiotensinreceptorblockerare eller ARB. Den blockerar effekten av ett ämne i kroppen som kallas angiotensin II som ökar blodtrycket.

Olmetec är indicerat för behandling av hypertoni. Det kan användas ensamt eller tillsammans med andra läkemedel som behandlar högt blodtryck.


Olmetec (Benicar) Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Ta Olmetec exakt enligt anvisningarna.

Ta Olmetec genom munnen med eller utan mat.

Det kan ta upp till 2 veckor innan du känner full nytta av Olmetec. Fortsätt att ta Olmetec även om du mår bra. Sluta inte att ta Olmetec utan att tala med din läkare.

Om du missar en dos Olmetec, ta den så snart som möjligt. Om du bara tar en dos om dagen och inte kommer ihåg ditt missade dosen till nästa dag, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Ta inte 2 doser samtidigt.

Förvara denna medicin i rumstemperatur, borta från värme, ljus och fukt.


Olmetec (Benicar) Försiktighetsåtgärder


Innan Olmetec, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du tar diuretika (vattendrivande läkemedel);

du är gravid eller ammar.


Olmetec (Benicar) Ingredienser


Aktiv substans: olmesartan medoxomil.

Billig Olmetec På Nätet