Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Orlistat Lesofat (Orlistat) Utan ReceptBillig Orlistat Lesofat På NätetKöper Orlistat Lesofat På Nätet Utan ReceptenOrlistat Lesofat (varumärken: Xenical / Alli) tillhör en grupp läkemedel som kallas lipas hämmare. Dessa läkemedel verkar genom att förhindra upptaget av fett i kroppen snarare än genom att undertrycka din aptit.

Orlistat Lesofat används för att hjälpa till med att förlora vikt, behålla en viss vikt och förebygga viktökning.

Orlistat Lesofat används för att behandla vuxna med en initial Body Mass Index (BMI) som mäter 30 eller mer.

Dietary fett är stora molekyler som måste brytas ner innan de kan tas upp av kroppen. De bryts ned av enzymer som kallas lipaser. När det tas med en måltid, Orlistat Lesofat stör aktiviteten av dessa enzymer och ger ca 30% av fettet i måltiden passerar genom tarmen osmält. Därför kan din kropp inte lagra dessa överskjutande kalorier som fettvävnad eller använda dem som en energikälla. Detta hjälper dig att minska din vikt genom att bränna upp fett som du redan bär, behålla din viktminskning och minimera eventuella viktökning.

Att förlora även små mängder av vikt och behålla den kan ha ytterligare hälsofördelar för dig, speciellt om du är i riskzonen för andra sjukdomar såsom hjärtsjukdomar och diabetes. Orlistat Lesofat kan också bidra till att förbättra riskfaktorer i samband med övervikt, såsom högt blodtryck, högt kolesterol och högt blodsocker. Om dessa inte behandlas kan de leda till andra sjukdomar såsom hjärtsjukdomar och diabetes.

Återfå har bedömts Effekterna av Orlistat Lesofat för viktminskning, vikt underhåll och vikt i kliniska studier som inkluderade mer än 4000 patienter.


Orlistat Lesofat (Orlistat) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Orlistat Lesofat exakt enligt anvisningarna.

Vanlig dos är en 120 mg Orlistat Lesofat kapsel tre gånger om dagen. Varje Orlistat Lesofat kapsel bör tas med en huvudmåltid. Vanligtvis är detta en Orlistat Lesofat kapsel vid frukost, lunch och middag. Kapseln kan tas under måltiden eller upp till en timme efter måltiden äts.

Svälj kapslarna hela tillsammans med ett glas vatten. Öppna inte kapslarna och ta inga kapslar som är skadade.

Orlistat Lesofat bör tas med en välbalanserad kost som är rik på frukt och grönsaker, där cirka 30% kalorier från fett. Din dagliga intaget av fett, kolhydrater och protein bör fördelas över tre huvudmåltider. För att få mesta möjliga nytta, undvika att äta livsmedel med hög fett mellan måltiderna såsom kakor, choklad och snacks.

Orlistat Lesofat bör tas varje dag för att vara effektiva.

Orlistat Lesofat fungerar endast i närvaro av fett i kroppen. Du behöver inte ta en Orlistat Lesofat kapsel om du missar en måltid eller om du vet att din måltid innehåller något fett (dock de flesta måltider innehåller lite fett).

Orlistat Lesofat kommer vanligtvis tas för flera månader beroende på dina individuella behov, för att hjälpa dig att minska din vikt, behålla din viktminskning och bidra till att förhindra tyngd återfått. För mer information tala med din läkare eller apotekspersonal.

Om du har glömt att ta Orlistat Lesofat och du kommer ihåg inom en timme av din sista måltid, ta Xenical kapsel och sedan gå tillbaka till att ta den som vanligt. Om det är mer än en timme efter ditt sista huvudmål, hoppa över den dos du missat och ta nästa dos när det är dags. Ta inte dubbel dos för att kompensera för den du har missat.

Om du har missat flera doser, bara att gå tillbaka till att ta Orlistat Lesofat som vanligt.

Håll dina kapslar i rumstemperatur, borta från värme och fukt.


Orlistat Lesofat (Orlistat) Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Orlistat Lesofat, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har problem att smälta mat, eller problem med gallblåsan;

du är gravid eller ammar.


Orlistat Lesofat (Orlistat) Ingredienser


Aktiv substans: orlistat.

Billig Orlistat Lesofat På Nätet