Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Oxytrol (Ditropan) Utan ReceptBillig Oxytrol På NätetKöper Oxytrol På Nätet Utan ReceptenOxytrol (generiskt namn: oxybutynin, varumärken inkluderar: Cystran) används för att minska brådskande och frekvensen av urinering.

Oxytrol används för att kontrollera akut, ofta, eller okontrollerad urinering i människor som har överaktiv blåsa (ett tillstånd där urinblåsan muskler har okontrollerbara spasmer), ryggmärgsbråck (ett funktionshinder som uppstår när ryggmärgen inte stänga ordentligt före födseln), eller andra förhållanden som påverkar urinblåsan muskler.

Oxytrol fungerar genom att lätta på blåsan glatta muskulaturen och hjälper till att minska muskelkramp. Detta fördröjer den ursprungliga önskan och behov av att urinera och förhindrar akut, ofta, eller okontrollerad urinering.

Oxytrol är inte beroendeframkallande.

Detta läkemedel är ibland ut för andra ändamål; Fråga din läkare eller apotekspersonal för mer information.


Oxytrol (Ditropan) Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Ta Oxytrol exakt enligt anvisningarna.

Den vanliga dosen för vuxna är en 5 mg tablett 2-3 gånger per dag. Din läkare kan minska denna dos beroende på din allmänna condition.The vanliga dosen för barn över 5 år är en 5 mg tablett två gånger per dag.

Ta Oxytrol genom munnen med eller utan mat. Swallow Oxytrol med ett glas vatten.

Ta Oxytrol på ett regelbundet schema för att få mest nytta av det. Att ta Oxytrol vid samma tidpunkt varje dag kommer att hjälpa dig att komma ihåg att ta den.

Fortsätt att ta Oxytrol händelse om du mår bra. Missa inte några doser.Du kan märka en viss förbättring av symtomen inom de första två veckorna av behandlingen. Däremot kan det ta sex till åtta veckor för att uppleva den fulla nyttan av Oxytrol.

Om du missar en dos av Oxytrol, ta den så snart som möjligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Ta inte 2 doser samtidigt.

Förvara dina tabletter i en sval torr plats där temperaturen håller sig under 25 grader C. Skyddas från ljus.


Oxytrol (Ditropan) Försiktighetsåtgärder


Tala om för läkare eller apotekspersonal innan du tar Oxytrol, om:

du har en allergi mot Oxytrol eller andra läkemedel;

du har trångvinkelglaukom eller grund främre ögonkammaren;

du har helt eller delvis förstoppning; mage, tarm eller stora tarmproblem inklusive kolit; eller urinvägarna blockering;

du är gravid eller planerar att bli gravid; eller om du ammar.


Oxytrol (Ditropan) Ingredienser


Aktiv substans: oxybutyninhydroklorid.

Oxytrol inte innehåller gluten, sackaros, tartrazin eller andra azofärgämnen.

Billig Oxytrol På Nätet