Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Pantor (Protonix) Utan ReceptBillig Pantor På NätetKöper Pantor På Nätet Utan ReceptenPantor (generiskt namn: pantoprazol, varumärken inkluderar: Pantosec / Pantopan / Protium / Pantozol / Pantor / Pantoloc / Astropan / Controloc / Pantecta / Inipomp / Ulcepraz) är en typ av läkemedel som kallas protonpumpshämmare, eller PPI, vilket bidrar till att upprätthålla en lägre nivå av syra i magsäcken.

Pantor används för att behandla och bevara läkning av erosiv reflux sjukdom, även kallad erosiv GERD (avbrott i slemhinnan i matstrupen), och befria associerade symtom som kan innefatta täta och långlivade halsbränna och magsyra backup.

Pantor hjälper till att kontrollera nattetid halsbränna och andra symptom i samband med erosiv GERD.

De flesta patienter läker inom 8 veckors behandling. Läkare kan förskriva Pantor än 8 veckor för att upprätthålla helande eller för att förhindra en upprepning av dina symtom.


Pantor (Protonix) Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Ta Pantor exakt enligt anvisningarna.

Det är oftast tas en eller två gånger om dagen med eller utan mat.Svälj tabletterna hela; inte dela, tugga eller krossa dem.

Fortsätt att ta Pantor även om du mår bra. Sluta inte att ta Pantor utan att tala med din läkare.

Om du har glömt en dos av Pantor, ta den missade dosen så snart du kommer ihåg det. Men om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och fortsätta ditt vanliga doseringen. Ta inte en dubbel dos för att kompensera för glömd dos.

Förvara denna medicin i rumstemperatur, bort från överskottsvärme och fukt.


Pantor (Protonix) Försiktighetsåtgärder


Tala med din läkare innan du tar Pantor, om:

du är allergisk mot Pantor eller andra mediciner;

du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar.


Pantor (Protonix) Ingredienser


Aktiv substans: pantoprazol.

Billig Pantor På Nätet