Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Parlodel Utan ReceptBillig Parlodel På NätetKöper Parlodel På Nätet Utan ReceptenParlodel (generiskt namn: bromokriptin, varumärken inkluderar: Proctinal) är en dopaminagonist.

Parlodel används för behandling av:

Parkinsons sjukdom

Störningar på grund av höga prolaktinnivåer (t.ex., överdriven eller onormal produktion bröstmjölk och vissa menstruations och fertilitetsproblem)

Acromegaly

Parlodel verkar genom att blockera frisättningen av prolaktin från hypofysen och sänka tillväxt hormonnivåer (hos patienter med akromegali). Vid Parkinsons sjukdom, Parlodel fungerar genom att stimulera dopaminreceptorer i vissa delar av hjärnan.


Parlodel Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Parlodel exakt enligt anvisningarna.

Parlodel tas vanligen en eller två gånger om dagen. Det också kan tas flera gånger om dagen för att behandla vissa tillstånd.

Försök att ta Parlodel vid samma tid varje dag för att inte missa några doser. Svälj din dos med ett litet glas vatten vid en måltid.

Sluta inte ta Parlodel plötsligt utan att tala med din läkare.

Om du har glömt att ta Parlodel och du tar det flera gånger om dagen, ta den missade dosen så snart du kommer ihåg det och ta eventuella kvarvarande doser för dagen vid jämnt fördelade intervall. Men om du kommer ihåg en missad dos när det snart är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen. Ta inte dubbel dos för att kompensera för missade en.

Håll Parlodel på en sval, torr plats, borta från direkt värme och ljus.


Parlodel Försiktighetsåtgärder


Innan Parlodel, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har njure, hjärta eller leversjukdom, angina (bröstsmärta), eller psykisk sjukdom;

du är gravid eller ammar.


Parlodel Ingredienser


Aktiv substans: bromokriptin.

Billig Parlodel På Nätet