Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Plavix Utan ReceptBillig Plavix På NätetKöper Plavix På Nätet Utan ReceptenPlavix (generiskt namn: clopidogrel, varumärken inkluderar: Clopitab / Caplor / Iscover / Clopilet / Ceruvin) är ett receptbelagt läkemedel som tillhör en grupp läkemedel som kallas trombocythämmande läkemedel.

Trombocyter är mycket små blodkroppar som klumpar ihop sig under blodproppar. Genom att hindra denna bildning av trombocythämmande läkemedel minskar risken för blodproppar bildas (en process som kallas trombos).

Plavix är bevisat att hjälpa till att hålla blodplättar klibbar ihop och bildar proppar. Detta gör att blodet att strömma lättare och hjälper till att minska risken för en framtida hjärtinfarkt eller stroke.

Plavix är föreskrivna för att förhindra blodproppar bildas och för att minska risken för stroke, hjärtinfarkt och död hos patienter som tidigare har drabbats av en hjärtattack, slaganfall eller lider av något som kallas perifer arteriell sjukdom.

Plavix i kombination med acetylsalicylsyra rekommenderas också för personer som har akut kranskärlssjukdom (ACS), en diagnos som inkluderar hjärtrelaterad bröstsmärta (instabil angina) och de 2 typer av hjärtinfarkt - akut ST-höjningsinfarkt och icke- ST-höjningsinfarkt.


Plavix Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Plavix exakt enligt anvisningarna.

Vanlig dos av Plavix är en 75 mg tablett dagligen. Plavix kan tas med eller utan mat. För patienter som har akut kranskärlssjukdom (ACS), bör Plavix tas tillsammans med acetylsalicylsyra enligt anvisningar från din läkare.

Ta Plavix vid ungefär samma tidpunkt varje dag. Att ta tabletten vid samma tidpunkt varje dag kommer att få bäst effekt. Det kommer också att hjälpa dig att komma ihåg när du ska ta den.

Ta din dagliga dos garanterar att läkemedlet är i blodet varje dag, hjälper skydda dig från en framtida hjärtinfarkt eller stroke genom att hämma potentiellt farlig proppbildning.

Om du av misstag missar en dag, inte dubbelt upp på din medicin, bara fortsätta din vanliga dos.

Håll Plavix i rumstemperatur, borta från värme och fukt.


Plavix Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Plavix, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har en leversjukdom; blödningsrubbningar; eller om du planerar att ha en operation inom de närmaste två veckorna;

du är gravid eller planerar att bli gravid, eller om du ammar.


Plavix Ingredienser


Aktiv substans: clopidogrel.

Billig Plavix På Nätet