Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Procardia (Adalat) Utan ReceptBillig Procardia På NätetKöper Procardia På Nätet Utan ReceptenProcardia (generiskt namn: Nifedipin, varumärken inkluderar: Nicardia / Nifedical / Procardia) är en dihydropyridin kalciumantagonist.

Procardia används för att:

Behandla högt blodtryck (hypertoni)

Förhindra kronisk stabil angina (bröstsmärtor)

Procardia är en av de bäst utforskade antihypertensiva läkemedel. Kliniska studier såsom INSIGHT och ACTION har tydligt visat att Procardia kan hjälpa till att optimera blodtryckskontroll och förhindra långsiktiga kardiovaskulära skador.

Procardia var den första kalciumantagonist som visat sig signifikant minska utvecklingen av nya uppenbar hjärtsvikt hos patienter med kranskärlssjukdom. Utmärkt blodtryckskontroll under senare kliniska prövningar har visat sig leda till betydande skydd mot stroke.

Vetenskapliga bevis visar att Procardia har några av de bästa resultaten för långsiktiga kliniska resultatet.

Procardia fungerar genom att öppna upp blodkärlen i kroppen för att sänka blodtrycket och förbättra tillgången på blod och syre till hjärtat.

Kalciumantagonister inte ändra mängden kalcium i blodet eller ben.


Procardia (Adalat) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Procardia exakt enligt anvisningarna.

Procardia kan tas med eller utan mat. Tabletterna får inte tuggas eller brytas upp. De ska sväljas hela med lite vätska. Inte halvera tabletterna.

Sluta inte att ta tabletterna såvida du inte ombedd att göra det av din läkare.

Om du har högt blodtryck, måste du ta Procardia regelbundet för att det ska vara effektivt. Eftersom blodtrycket avtar gradvis, kan det vara flera veckor innan du får full nytta av Procardia.

Om du har glömt att ta din Procardia tablett (er) i rätt tid, ta den så snart du kommer ihåg, fortsätt sedan som vanligt för nästa dos. Om du inte kommer ihåg förrän det snart är dags att ta nästa dos (dvs inom 6 timmar efter din nästa dos), sedan hoppa över den dos som du glömt men se till att ta nästa dos när det är dags. Ta inte en dubbel dos för att kompensera för den dos du missat. Om du har missat flera doser, kontakta din läkare.

Håll dina Procardia tabletter i en sval, torr plats åtskilt från solljus.


Procardia (Adalat) Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Procardia, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har något annat hjärtproblem, lever-eller njursjukdom eller diabetes;

du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar.


Procardia (Adalat) Ingredienser


Aktiv substans: nifedipin.

Billig Procardia På Nätet