Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Protoloc (Prilosec) Utan ReceptBillig Protoloc På NätetKöper Protoloc På Nätet Utan ReceptenProtoloc (generiskt namn: omeprazol, varumärken inkluderar: Omez / Protoloc) är en protonpumpshämmare som minskar mängden syra som produceras i magsäcken.

Protoloc används för att behandla magsår, gastroesofageal refluxsjukdom (GERD eller halsbränna) och andra tillstånd som innebär överdriven produktion magsyra (t.ex. Zollinger-Ellisons syndrom, multipla endokrina adenom och systemisk mastocytos).

Detta läkemedel kan användas i kombination med antibiotika för att behandla vissa typer av sår orsakade av bakteriell infektion (H. pylori).

Protoloc används också för att förebygga / behandla skador på magsäcken och övre delen av tarmen som orsakas av icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel.

Protoloc stänger direkt ner många aktiva pumpar över tiden som gör syra, men lämnar tillräckligt med syra för matsmältningen, med en tablett om dagen, och kan lindra halsbränna vid källan i upp till 24 timmar med en tablett om dagen.


Protoloc (Prilosec) Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten eller förpackningen etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Ta Protoloc exakt enligt anvisningarna.

Protoloc kapslar bör tas innan du äter. Svälj fördröjd frisättning Protoloc kapslar, de vanliga kapslar och den receptfria fördröjd frisättning helhet; inte delas upp, öppna, tugga eller krossa dem. Krossa inte den receptfria fördröjd frisättning i mat och inte öppna den vanliga kapslarna och blanda innehållet med mat.

Din läkare kan ordinera Protoloc i 10-14 dagar för att eliminera H. pylori eller för 4-8 veckor eller längre för att behandla andra villkor. Fortsätt att ta Protoloc även om du mår bra. Sluta inte att ta receptbelagda Protoloc utan att tala med din läkare.

Om du har glömt en dos av Protoloc, ta den missade dosen så snart du kommer ihåg det. Men om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och fortsätta ditt vanliga doseringen. Ta inte dubbel dos för att kompensera för missade en.

Förvara denna medicin i rumstemperatur och bort från ljus, överskottsvärme och fukt.


Protoloc (Prilosec) Försiktighetsåtgärder


Tala med din läkare innan du tar Protoloc, om:

du är allergisk mot Protoloc eller andra läkemedel;

du har eller någonsin har haft leversjukdom;

du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar.


Protoloc (Prilosec) Ingredienser


Aktiv substans: omeprazol.

Billig Protoloc På Nätet