Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Protonix Utan ReceptBillig Protonix På NätetKöper Protonix På Nätet Utan ReceptenProtonix (generiskt namn: pantoprazol, varumärken inkluderar: Pantosec / Pantopan / Protium / Pantozol / Pantor / Pantoloc / Astropan / Controloc / Pantecta / Inipomp / Ulcepraz) är en typ av läkemedel som kallas protonpumpshämmare, eller PPI, vilket bidrar till att upprätthålla en lägre nivå av syra i magsäcken.

Protonix används för att behandla och bevara läkning av erosiv reflux sjukdom, även kallad erosiv GERD (avbrott i slemhinnan i matstrupen), och befria associerade symtom som kan innefatta täta och långlivade halsbränna och magsyra backup.

Protonix hjälper till att kontrollera nattetid halsbränna och andra symptom i samband med erosiv GERD.

De flesta patienter läker inom 8 veckors behandling. Läkare kan förskriva Protonix än 8 veckor för att upprätthålla helande eller för att förhindra en upprepning av dina symtom.


Protonix Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Ta Protonix exakt enligt anvisningarna.

Det är oftast tas en eller två gånger om dagen med eller utan mat.Svälj tabletterna hela; inte dela, tugga eller krossa dem.

Fortsätt att ta Protonix även om du mår bra. Sluta inte att ta Protonix utan att tala med din läkare.

Om du har glömt en dos av Protonix, ta den missade dosen så snart du kommer ihåg det. Men om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och fortsätta ditt vanliga doseringen. Ta inte en dubbel dos för att kompensera för glömd dos.

Förvara denna medicin i rumstemperatur, bort från överskottsvärme och fukt.


Protonix Försiktighetsåtgärder


Tala med din läkare innan du tar Protonix, om:

du är allergisk mot Protonix eller andra mediciner;

du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar.


Protonix Ingredienser


Aktiv substans: pantoprazol.

Billig Protonix På Nätet