Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Rabicip (Aciphex) Utan ReceptBillig Rabicip På NätetKöper Rabicip På Nätet Utan ReceptenRabicip (generiskt namn: Rabeprazole; varumärken: Pariet / Rablet) är en protonpumpshämmare som används för behandling av vissa villkor som orsakas av för mycket syra som produceras i magsäcken.

Rabicip har ordinerats åt miljontals människor. En Rabicip tablett varje dag arbetar 24 timmar för att hålla syra under kontroll.

Rabicip används för korttids (4 till 8 veckor) och underhållsbehandling av erosiv reflux sjukdom (gastroesofageal refluxsjukdom) hos vuxna. Det bidrar till att lindra ihållande, ofta (2 eller fler dagar i veckan) halsbränna och andra symptom i samband med syra refluxsjukdom.

Kliniska studier visar att många människor upplever fullständig halsbränna lättnad, dag och natt, när du tar Rabicip dagligen. Det ger även lindring för personer med svår halsbränna.

Rabicip har också visat sig att behandla ett antal andra sura uppstötningar relaterade symptom, bland annat den obehagliga känslan av att vara full för fort, den fruktansvärda sura smak i baksidan av halsen (uppstötningar) och pinsamt rapningar efter måltid.

Rabicip går till hjärtat av brinn genom att blockera det sista steget i syraproduktion och minskning av mängden syra som produceras i magen. Rabicip är också bevisat att börja arbeta från första dosen.

Rabicip i kombination med amoxicillin och klaritromycin som en tre medicinering, är indicerat för behandling av patienter med H. pylori-infektion och duodenalsår sjukdom (aktiv eller historia under de senaste 5 åren) att utrota H. pylori. Utrotning av Helicobacter pylori har visat sig minska risken för duodenalsår recurrence.


Rabicip (Aciphex) Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Ta Rabicip exakt enligt anvisningarna.

Rabicip kan tas med eller utan mat. Det är oftast tas en gång om dagen i 4 till 8 veckor, men det är ibland tas för en längre tid. När det tas för sår, bör Rabicip tas efter morgonmålet. När det tas i kombination med andra läkemedel för att eliminera H. pylori, är Rabicip tas två gånger om dagen, med morgon-och kvällsmål, i 7 dagar.

Svälj tabletterna hela; inte dela, tugga eller krossa dem.

Om du missar en dos av Rabicip, ta den missade dosen så snart du kommer ihåg det. Men om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och fortsätta ditt vanliga doseringen. Ta inte dubbel dos för att kompensera för missade en.

Förvara denna medicin i rumstemperatur borta från ljus och fukt.


Rabicip (Aciphex) Försiktighetsåtgärder


Tala med din läkare innan du tar Rabicip, om:

du är allergisk mot Rabicip eller någon annan medicin;

du har eller någonsin har haft leversjukdom;

du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar.


Rabicip (Aciphex) Ingredienser


Aktiv substans: rabeprazolnatrium.

Billig Rabicip På Nätet