Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Ranitidine (Zantac) Utan ReceptBillig Ranitidine På NätetKöper Ranitidine På Nätet Utan ReceptenRanitidine (generiskt namn: ranitidin, varumärken inkluderar: Monorin / Histac / Ranitil) är i en klass av läkemedel som kallas H2-blockerare. Det minskar mängden av magsyra i magen. Att minska magsyra bidrar till att minska halsbränna, att läka irritation i matstrupen, och för att läka sår i magsäcken eller tarmarna.

Ranitidine används för behandling av vissa villkor som orsakar din kropp att göra för mycket magsyra (t.ex. Zollinger-Ellisons syndrom). Det används också för att behandla sår i tunntarmen som inte har svarat på andra behandlingar.

Ranitidine är effektivt för korttids och underhållsbehandling av magsår och används också för att behandla irritation och sår i magsäcken orsakade av icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel.


Ranitidine (Zantac) Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept eller på förpackningen etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Ta Ranitidine exakt enligt anvisningarna.

Fortsätt att använda Ranitidine även om du mår bra. Missa inte några doser.

Om du missar en dos av Ranitidine, ta den så snart som möjligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Ta inte 2 doser samtidigt.

Förvara denna medicin i en sval, torr plats, borta från direkt värme och ljus.


Ranitidine (Zantac) Försiktighetsåtgärder


Tala med din läkare innan du tar Zantax, om:

du någon gång har fått en allergisk reaktion mot detta eller något annat läkemedel;

du har njurproblem eller porfyri (en blodsjukdom);

du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar.


Ranitidine (Zantac) Ingredienser


Aktiv substans: ranitidin.

Billig Ranitidine På Nätet