Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Regaine (Rogaine) Utan ReceptBillig Regaine På NätetKöper Regaine På Nätet Utan ReceptenRegaine (generiskt namn: minoxidil, varumärken inkluderar: Regaine / Morr) är en vasodilaterande läkemedel kända för sin förmåga att bromsa eller stoppa håravfall och främja hår återväxt hos både män och kvinnor.

Regaine används som en långsiktig behandling för vanlig skallighet.

Regaine är det första och enda FDA-godkända utvärtes behandling som kliniskt visat sig återföds ständigt hår. Regaine hjälper också till att vända utvecklingen av ärftligt håravfall.

Regaine är det # 1 hudläkare rekommenderade märket för hår återväxt.

I ärftligt håravfall, en kombination av ärftlighet, hormoner, och ålder orsakar en progressiv krympning eller miniatyrisering av vissa hårbotten folliklar. Detta orsakar en förkortning av hårets växtcykeln. Med tiden, när den aktiva tillväxtfasen blir kortare, blir vilofasen längre. Så småningom kan det finnas någon tillväxt alls. Forskare tror att Regaine fungerar delvis genom att delvis förstora hårsäckarna och vända miniatyrisering processen. Genom att förstora miniatyriserade folliklar, är tillväxtfasen av håret cykeln långvarig, vilket gör att håret blir längre och tjockare ut. Och med fler folliklar i tillväxtfasen på samma gång, är det möjligt att se en förbättrad täckning av hårbotten.

Regaine är tillgänglig i 60 ml flaskor innehållande antingen 2% eller 5% minoxidil aktuell lösning.


Regaine (Rogaine) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Använd Regaine exakt enligt anvisningarna.

Regaine får endast appliceras när håret och hårbotten är helt torra.

Applicera en dos (1 ml) i Regaine till håravfall området hårbotten två gånger om dagen, helst morgon och kväll. Massera lösningen lätt i hårbotten, och tvätta händerna väl efteråt. Denna dos bör användas oavsett storlek på den kala fläcken är.

Svar på behandling med Regaine kan variera inom vida gränser, och vissa patienter kan se snabbare resultat än andra.

Män kan se resultat så tidigt som 2 månader, men de flesta män och kvinnor ser resultat i 4 månader. Dina resultat och framgång kan bero på en korrekt tillämpning och dosering.

Det krävs fortsatt användning av Regaine för att upprätthålla hår återväxt.

Du kan följa din vanliga hårvård rutin vid användning av Regaine. Dock bör du ansöka Regaine först och vänta på att torka innan du applicerar din stylingprodukter.

Om du har glömt att använda Regaine en eller två gånger, bara starta två gånger dagligen ansökan igen och återgå till ditt vanliga schema. Applicera inte mer än 1 mL Regaine och inte använda den mer än två gånger per dag för att kompensera för den dos du missat.

Förvara lösningen i en sval plats. Regaine är brandfarligt och måste hållas borta från värme, gnistor och öppna lågor.


Regaine (Rogaine) Försiktighetsåtgärder


Innan du använder Regaine, tala om för läkaren om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du inte har en familjehistoria av håravfall; ditt håravfall är plötsliga och / eller oförklarlig;

du har hjärtproblem;

du är gravid eller ammar.


Regaine (Rogaine) Ingredienser


Aktiv substans: minoxidil.

Billig Regaine På Nätet