Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Retrovir Utan ReceptBillig Retrovir På NätetKöper Retrovir På Nätet Utan ReceptenRetrovir (generiskt namn: zidovudin / azidotymidin, varumärken inkluderar: Zidovir / Retrovis) är ett antiviralt medel som är mycket aktiva mot retrovirus inklusive humant immunbristvirus (HIV).

Retrovir används, i kombination med andra antiretrovirala läkemedel för långtidsbehandling av HIV-infekterade vuxna och barn.

Retrovir saktar ner utvecklingen av humant immunbristvirus (HIV), vilket kan leda till förvärvad immunbrist syndrom (AIDS) och andra relaterade sjukdomar, såsom AIDS-relaterat komplex (ARC).

Det fungerar genom att blockera reproduktionen av HIV-viruset. På så sätt stannar pågående skador på kroppens immunförsvar, som bekämpar infektioner.

Retrovir ges även under graviditet för att förhindra att en HIV-smittad kvinna från att passera viruset till sitt barn.

Retrovir är icke-beroendeframkallande.


Retrovir Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Ta Retrovir exakt enligt anvisningarna.

Retrovir kan tas med eller utan mat. Ta Retrovir med ett fullt glas vatten.

Det är viktigt att använda Retrovir regelbundet för att få mest nytta. Få dina recept återfyllas innan du kör av medicin helt.

Ändra inte din doser eller medicinering schemat utan råd från din läkare.

Om du glömmer att ta en dos av Retrovir, ta den så snart du kommer ihåg, och sedan gå tillbaka till att ta den som vanligt. Om det nästan är dags för nästa dos av Retrovir kapslar eller oral lösning, hoppa över den dos du missat och ta nästa dos när du tänkt. Ta inte en dubbel dos för att kompensera för den du missade.

Håll Retrovir kapslar i rumstemperatur, skyddat från direkt ljus och fukt.


Retrovir Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Retrovir, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot Retrovir eller andra läkemedel;

du har njur-eller leversjukdom, pankreatit i anamnesen, eller minskad aktivitet av benmärgen;

du är gravid eller ammar.


Retrovir Ingredienser


Aktiv substans: zidovudin.

Billig Retrovir På Nätet