Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Retrovis (Retrovir) Utan ReceptBillig Retrovis På NätetKöper Retrovis På Nätet Utan ReceptenRetrovis (generiskt namn: zidovudin / azidotymidin, varumärken inkluderar: Zidovir / Retrovis) är ett antiviralt medel som är mycket aktiva mot retrovirus inklusive humant immunbristvirus (HIV).

Retrovis används, i kombination med andra antiretrovirala läkemedel för långtidsbehandling av HIV-infekterade vuxna och barn.

Retrovis saktar ner utvecklingen av humant immunbristvirus (HIV), vilket kan leda till förvärvad immunbrist syndrom (AIDS) och andra relaterade sjukdomar, såsom AIDS-relaterat komplex (ARC).

Det fungerar genom att blockera reproduktionen av HIV-viruset. På så sätt stannar pågående skador på kroppens immunförsvar, som bekämpar infektioner.

Retrovis ges även under graviditet för att förhindra att en HIV-smittad kvinna från att passera viruset till sitt barn.

Retrovis är icke-beroendeframkallande.


Retrovis (Retrovir) Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Ta Retrovis exakt enligt anvisningarna.

Retrovis kan tas med eller utan mat. Ta Retrovis med ett fullt glas vatten.

Det är viktigt att använda Retrovis regelbundet för att få mest nytta. Få dina recept återfyllas innan du kör av medicin helt.

Ändra inte din doser eller medicinering schemat utan råd från din läkare.

Om du glömmer att ta en dos av Retrovis, ta den så snart du kommer ihåg, och sedan gå tillbaka till att ta den som vanligt. Om det nästan är dags för nästa dos av Retrovis kapslar eller oral lösning, hoppa över den dos du missat och ta nästa dos när du tänkt. Ta inte en dubbel dos för att kompensera för den du missade.

Håll Retrovis kapslar i rumstemperatur, skyddat från direkt ljus och fukt.


Retrovis (Retrovir) Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Retrovis, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot Retrovis eller andra läkemedel;

du har njur-eller leversjukdom, pankreatit i anamnesen, eller minskad aktivitet av benmärgen;

du är gravid eller ammar.


Retrovis (Retrovir) Ingredienser


Aktiv substans: zidovudin.

Billig Retrovis På Nätet