Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Rheumacin (Indometacin) Utan ReceptBillig Rheumacin På NätetKöper Rheumacin På Nätet Utan ReceptenRheumacin (varumärken inkluderar: Indocin / Indocid / Inmecin / Indochron ER / Indocin-SR / Flexin Continus / Indolar / Indomax / Indomod / Pardelprin / Rheumacin / Rimacid / Slo-Indo) är en typ av läkemedel som kallas icke-steroida anti- inflammatoriska läkemedel (NSAID).

Rheumacin används för att lindra smärta och inflammation i en rad olika muskuloskeletala förhållanden, inklusive olika former av artrit, gikt, muskel stukningar och stammar, ryggsmärta, seninflammation och smärta efter ortopediska ingrepp. Den kan också användas för att lindra menssmärtor.

Rheumacin verkar genom att blockera effekten av ett ämne i kroppen som kallas cyklooxygenas (COX). Cyklooxygenas är involverat i produktionen av olika kemikalier i kroppen, av vilka några är kända som prostaglandiner.Prostaglandiner produceras av kroppen som svar på skada och vissa sjukdomar och tillstånd, och orsakar smärta, svullnad och inflammation. Rheumacin blockerar produktionen av dessa prostaglandiner och är därför effektiva för att minska inflammation och smärta.


Rheumacin (Indometacin) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Rheumacin exakt enligt anvisningarna.


Rheumacin (Indometacin) Försiktighetsåtgärder


Tala med din läkare innan du tar Rheumacin, om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har några allvarliga medicinska tillstånd;

du är gravid eller ammar.


Rheumacin (Indometacin) Ingredienser


Aktiv substans: indometacin.

Billig Rheumacin På Nätet