Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Rimoslim (Acomplia) Utan ReceptBillig Rimoslim På NätetKöper Rimoslim På Nätet Utan ReceptenRimoslim (generiskt namn: Rimonabant, varumärken: Bethin / Monaslim / Remonabent / Riobant / Slimona / Rimoslim / Zimulti) är en anti-fetma drogen.

Rimoslim är det första i en ny klass av läkemedel som kallas cannabinoid-1-receptorblockerare (CB1) avsedd för behandling av fetma och relaterade tillstånd. Det är också effektivt vid rökavvänjning.

Rimoslim minskar din aptit så att du äter mindre. Det verkar direkt på fettceller för att förhindra att någon viktökning. Det kan också minska rädsla och ångest genom att minska injektion av adrenalin i din hjärna.

Eftersom Rimoslim verkar på lipidsystemet att minska halterna av kolesterol i blodet, indirekt hjälper det att förhindra uppkomsten eller progression av åderförkalkning (en generell åderförkalkning). Det bidrar också till att minska en del av de kardiovaskulära problem i samband med uppbyggnad av fetthaltiga avlagringar i och runt hjärtat. Denna effekt fungerar i kombination med dina insatser för att förbättra dina nivåer av fysisk kondition och bör minska behovet av kirurgi för insättning av en stent eller andra insatser för att hjälpa din hjärtfunktion. Slutligen finns det belägg för att det kan hjälpa till att kontrollera typ 2-diabetes.

Rimoslim arbetar för att blockera en del av den kemi som bildar nöje centra i hjärnan. Det mest uppenbara exemplet på de fördelar som kan flöda från detta är den förbättrade förmågan att sluta röka. Rimoslim verkar bryta föreningslänk mellan en drog och den förväntade njutbar effekt. Detta gör det lättare att bryta mönster av missbruk och beroende. Kliniska studier har visat att Rimoslim är effektivt i att stödja människor som vill sluta ta både tunga droger som kokain och lätta droger som cannabis. Läkemedlet verkar genom att minska den allmänna önskan om den typen av njutning och färre människor som tar Rimoslim återfall i drogmissbruk.

Vissa forskare föreslår också möjligheten att Rimoslim kan hjälpa till att förbättra ditt korttidsminne.


Rimoslim (Acomplia) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Rimoslim exakt enligt anvisningarna.

Standarden dosen är en 20 mg tablett tas en gång dagligen på morgonen innan du äter frukost. Du ska inte krossa eller bryta tabletten, men svälja det hela.

För att få bästa resultat, måste du också börja att äta en bättre kost och följa ett program för fysisk träning. Detta innebär att du måste börja övervaka ditt kaloriintag. Din läkare kan ge dig råd om vad din dagliga kaloriintag bör vara och hur man beräknar det. På samma sätt kommer din läkare ha mätas din kondition och kommer att kunna ställa ut ett program för övning som gradvis ökar.

Även om Rimoslim hjälper dig att kontrollera fett i kroppen, det fungerar bäst när du bränner några av kalorierna genom motion. Det kommer också att hjälpa dig att förbättra din andning och bygga upp uthållighet.

Om du har glömt att ta Rimoslim, försök inte att "komma ikapp" genom att ta en dubbel dos. Ta bara nästa dos som vanligt.


Rimoslim (Acomplia) Försiktighetsåtgärder


Innan Rimoslim, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du är gravid eller ammar.


Rimoslim (Acomplia) Ingredienser


Aktiv substans: rimonabant.

Billig Rimoslim På Nätet