Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Rivastigmine (Exelon) Utan ReceptBillig Rivastigmine På NätetKöper Rivastigmine På Nätet Utan ReceptenRivastigmine (generiskt namn: rivastigmin, varumärken inkluderar: Rivamer) tillhör en grupp läkemedel som kallas acetylkolinesterashämmare.

Rivastigmine är indicerat för behandling av mild till måttligt svår demens av Alzheimer-typ, även känd som Alzheimers sjukdom.

Rivastigmine hjälper till att bromsa den mentala nedgången som händer hos personer med Alzheimers sjukdom och det bidrar till att förbättra förmågan att klara av vardagliga aktiviteter.

Rivastigmine verkar genom att öka mängden av en viss substans (acetylkolin) i hjärnan. Detta kan bidra till att minska symtom på demens hos patienter med Alzheimers sjukdom.

Rivastigmine är inte beroendeframkallande.


Rivastigmine (Exelon) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Rivastigmine exakt enligt anvisningarna.

Rivastigmine tas vanligen två gånger om dagen med måltider i morgon och kväll. Den vanliga startdosen är 1,5 mg två gånger dagligen. Efter två veckor, om du inte har några problem med medicin, kan dosen ökas gradvis upp till högst 6 mg två gånger dagligen.

Svälj kapslarna hela med ett helt glas vatten eller annan vätska. Öppna inte eller krossa kapslarna.

Ta Rivastigmine vid ungefär samma tidpunkt varje dag. Ta dina kapslar vid samma tidpunkt varje dag kommer att få bäst effekt. Det kommer också att hjälpa dig att komma ihåg när du ska ta kapslarna.

Ta Rivastigmine på ett regelbundet schema för att få mest nytta av det. Fortsätt att ta Rivastigmine så länge som din läkare säger till.

Om du har glömt att ta Rivastigmine, ta den så snart du kommer ihåg, och sedan gå tillbaka till att ta den som vanligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen.Ta inte en dubbel dos för att kompensera för den du missade. Kontakta din läkare om du missar flera doser av Rivastigmine. Din läkare kan behöva starta om din medicin vid en lägre dos för att undvika biverkningar.

Förvara kapslarna i rumstemperatur, borta från värme och fukt.


Rivastigmine (Exelon) Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Rivastigmine, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har en allvarlig leversjukdom, magsår, hjärt-eller lungproblem, eller kramper;

du är gravid eller ammar.


Rivastigmine (Exelon) Ingredienser


Aktiv substans: rivastigmin.

Billig Rivastigmine På Nätet