Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Rosuvastatin (Crestor) Utan ReceptBillig Rosuvastatin På NätetKöper Rosuvastatin På Nätet Utan ReceptenRosuvastatin (generiskt namn: rosuvastatin kalcium, varumärken inkluderar: Rosuvas / Rozavel) är en medlem av drogen klass som kallas statiner som används för att behandla högt kolesterol.

Rosuvastatin sänker det dåliga kolesterolet (LDL), och höjer det goda kolesterolet (HDL) vid träning och förändringar i kosten räcker inte på egen hand.

Rosuvastatin har också visat att bromsa utvecklingen av åderförkalkning, uppbyggnaden av plack i dina artärer med tiden.

Genom att begränsa kolesterol produktion, Rosuvastatin minskar mängden totalt kolesterol som hamnar i blodet. Rosuvastatin kan sänka LDL-kolesterol upp till 52%. Det kan också öka mängden HDL-kolesterol i blodet med upp till 14%.

Rosuvastatin är inte beroendeframkallande.


Rosuvastatin (Crestor) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Rosuvastatin exakt enligt anvisningarna.

Rosuvastatin kan tas när som helst på dagen. Det spelar ingen roll om du tar Rosuvastatin med mat eller på fastande mage.

Den vanliga startdosen är en 10 mg tablett en gång dagligen. Beroende på ditt tillstånd, kommer din läkare att bestämma den mest lämpliga startdosen för dig. Svälj varje tablett hel med ett glas vatten.

Inte öka eller justera Rosuvastatin dosen själv. Ta Rosuvastatin en gång dagligen, vid ungefär samma tid varje dag.

Det är viktigt att fortsätta ta Rosuvastatin, även om du mår bra. De flesta människor med högt kolesterol eller triglycerider känner mig inte sjuk. Sluta inte att ta Rosuvastatin om du inte har diskuterat det med din läkare.

Om du glömmer att ta en dos av Rosuvastatin, ta den så snart du kommer ihåg, så länge det är mer än 6 timmar innan nästa dos ska tas. Annars vänta tills din nästa dos och ta den som vanligt. Ta inte dubbel dos för att kompensera för den du missade.

Medan du tar Rosuvastatin måste du också följa en fettsnål diet, kontrollera din vikt och motionerar regelbundet. Ta inte antacida i minst 2 timmar efter att ha tagit detta läkemedel.

Rosuvastatin ska förvaras i rumstemperatur, borta från värme, ljus och fukt.


Rosuvastatin (Crestor) Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Rosuvastatin, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har lever-eller njursjukdom, eller låga sköldkörtelhormonnivåer;

är gravid eller planerar att bli gravid, eller om du ammar.


Rosuvastatin (Crestor) Ingredienser


Aktiv substans: rosuvastatin.

Billig Rosuvastatin På Nätet