Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Slo-indo (Indometacin) Utan ReceptBillig Slo-indo På NätetKöper Slo-indo På Nätet Utan ReceptenSlo-indo (varumärken inkluderar: Indocin / Indocid / Inmecin / Indochron ER / Indocin-SR / Flexin Continus / Indolar / Indomax / Indomod / Pardelprin / Rheumacin / Rimacid / Slo-Indo) är en typ av läkemedel som kallas icke-steroida anti- inflammatoriska läkemedel (NSAID).

Slo-indo används för att lindra smärta och inflammation i en rad olika muskuloskeletala förhållanden, inklusive olika former av artrit, gikt, muskel stukningar och stammar, ryggsmärta, seninflammation och smärta efter ortopediska ingrepp. Den kan också användas för att lindra menssmärtor.

Slo-indo verkar genom att blockera effekten av ett ämne i kroppen som kallas cyklooxygenas (COX). Cyklooxygenas är involverat i produktionen av olika kemikalier i kroppen, av vilka några är kända som prostaglandiner.Prostaglandiner produceras av kroppen som svar på skada och vissa sjukdomar och tillstånd, och orsakar smärta, svullnad och inflammation. Slo-indo blockerar produktionen av dessa prostaglandiner och är därför effektiva för att minska inflammation och smärta.


Slo-indo (Indometacin) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Slo-indo exakt enligt anvisningarna.


Slo-indo (Indometacin) Försiktighetsåtgärder


Tala med din läkare innan du tar Slo-indo, om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har några allvarliga medicinska tillstånd;

du är gravid eller ammar.


Slo-indo (Indometacin) Ingredienser


Aktiv substans: indometacin.

Billig Slo-indo På Nätet