Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Sortis (Lipitor) Utan ReceptBillig Sortis På NätetKöper Sortis På Nätet Utan ReceptenSortis (generiskt namn: atorvastatin, varumärken inkluderar: Atorbest / Agitor / Attor / Atorlip / Lipvas / Sortis / Torvast / Torvacard / Totalip / Tulip) används för att sänka kolesterol och andra lipider (fetter) i blodet och kan bidra till att förhindra medicinsk problem som orsakas av kolesterol såsom hjärtsjukdomar.

När det tas tillsammans med en fettsnål kost, kan Sortis effektivt minska LDL-kolesterol, som vanligtvis kallas det onda kolesterolet, triglycerider och totalkolesterol, och samtidigt öka HDL, eller det goda kolesterolet. Sortis är kliniskt bevisat att sänka det onda kolesterolet 76-115 punkter, är det 39% -60%.

Det fungerar genom att fördröja produktionen av kolesterol i kroppen. Ansamling av kolesterol och fetter längs väggarna i blodkärlen minskar blodflödet och därmed syretillförseln till hjärtat, hjärnan och andra delar av kroppen. Sänkning blodnivåer av kolesterol och fetter kan bidra till att förebygga hjärtsjukdomar, kärlkramp, stroke och hjärtinfarkt.

Sortis är en av de mest föreskrivna märkt läkemedel i världen. Över 29 miljoner människor i USA har ordinerats Sortis. Det är också en av de mest studerade läkemedlen i världen med mer än 15 års forskning.

Sortis är FDA-godkänd för att avsevärt minska risken för:

Hjärtinfarkt

Stroke

Vissa typer av hjärtoperationer

Bröstsmärta

om du har flera gemensamma riskfaktorer, inklusive högt blodtryck, lågt HDL (det "goda" kolesterolet), hereditet, rökning och ålder.


Sortis (Lipitor) Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Ta medicinen oralt enligt anvisningarna.

Sortis tas en gång om dagen. Den kan tas med eller utan mat, dag eller natt. Tabletten kan krossas eller delas. Swallow Sortis med ett glas vatten eller någon annan vätska.

Generellt full effekt kommer att ta 2-4 veckor, så länge du fortsätter att ta medicinen enligt ordination på en daglig basis.

Kom ihåg att ta Sortis varje dag. Om du har glömt en dos, ta den så snart du kan. Men om det är nästan dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till ditt vanliga schema. Ta inte en dubbel dos.

Fortsätt din diet och motion plan.

Förvara denna medicin i behållaren den kom i, väl tillsluten, och utom räckhåll för barn. Förvara den i rumstemperatur, bort från överskottsvärme och fukt.


Sortis (Lipitor) Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Sortis, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har aktiv leversjukdom;

du är gravid eller planerar att bli gravid, eller om du ammar.


Sortis (Lipitor) Ingredienser


Aktiv substans: atorvastatin.

Billig Sortis På Nätet