Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Sotret (Accutane) Utan ReceptBillig Sotret På NätetKöper Sotret På Nätet Utan ReceptenSotret (generiskt namn: Isotretinoin; varumärken: Eratin / Amnesteem / Claravis / Decutan / Isotane / Sotret / Oratane / Roaccutan / Izotek) är en retinoid (ett vitamin A derivat).

Sotret är ett kraftfullt läkemedel som används för behandling av måttlig till svår akne.

Används även för akne i många år, som inte har reagerat fullständigt till antibiotika piller och krämer. Sotret är mycket effektivt för nästan alla typer av finnar. Ingen annan akne medicin fungerar lika bra för svår akne.

Sotret upptäcktes 1979 när den först ges till patienter med svår akne, varav de flesta reagerade med dramatisk och permanent röjning av sin akne symptom.

Det var ursprungligen föreskrivs för personer med svår akne som inte svarat på andra behandlingar, men har vunnit i popularitet under de senaste åren och ordineras oftare för mindre svår akne.

Tre till fem månader av Sotret behandling leder vanligtvis till clearing av akne.

Sotret fungerar genom att minska hudens oljeproduktion, som ändrar egenskaperna hos hudens olja, och förhindra onormal härdning av huden.

Det påverkar alla de fyra sätt att acne utvecklar:

1. Det minskar dramatiskt storleken på hudens olja körtlar (35% -58%) och ännu mer dramatiskt minskar mängden olja i huden producerar (cirka 80%).

2. Acne bakterier (P. acnes) lever i huden olja. Eftersom oljan är så dramatiskt minskat, så är mängden akne bakterier på huden.

3. Den saktar också ner hur snabbt huden producerar hudceller inne i porerna som hjälper porerna blir tilltäppta i första hand.

4. Den visar antiinflammatoriska egenskaper.

Sotret arbetar för att uppnå fullständig eller partiell eliminering av akne i cirka 95% av de personer som fullföljer en cykel, oavsett om de har inflammatoriska eller icke-inflammatorisk acne.


Sotret (Accutane) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Sotret exakt enligt anvisningarna.

Sotret är en allvarlig medicin som måste ske under läkares överinseende.

Ta Sotret oralt med mat.

Svälj kapseln med ett fullt glas vatten eller annan vätska. Bryt inte, krossa, tugga eller suga på kapseln innan du sväljer. Detta förhindrar medicinen inuti kapseln från att irritera halsen.

För bästa resultat, ta Sotret regelbundet. Att ta Sotret vid samma tidpunkt varje dag kommer att hjälpa dig att komma ihåg att ta den. Ibland kan acne bli värre i början av behandlingen, men detta bör lösa i 7-10 dagar.

Det är mycket viktigt att kvinnor som tar Sotret inte bli gravid. Preventivmedel behövs minst 1 månad före behandlingsstarten, under behandlingen och under minst 1 månad efter avslutad behandling.

Inte ta vitamintillskott som innehåller vitamin A när du tar Sotret.

Om du missar en dos av Sotret, ta den så snart som möjligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Ta inte 2 doser samtidigt.

Fråga din vårdgivare några frågor du kan ha om hur du använder Sotret.

Store Sotret på en sval, torr plats, borta från direkt värme och ljus.


Sotret (Accutane) Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Sotret, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har leverproblem; höga kolesterolvärden i blodet; eller du tar antibiotika;

du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar.


Sotret (Accutane) Ingredienser


Aktiv substans: isotretinoin.

Billig Sotret På Nätet