Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Sporidex (Cephalexin) Utan ReceptBillig Sporidex På NätetKöper Sporidex På Nätet Utan ReceptenSporidex (varumärken inkluderar: Keflex / Sporidex / Cephadex) är i en grupp läkemedel som kallas cefalosporinantibiotika. Sporidex bekämpar bakterier i kroppen. Det fungerar genom att störa bakteriernas cellväggsbildning. Detta försvagar cellväggen och får det att brista, och dödar bakterien.

Sporidex kan användas för att behandla infektioner i:

Luftvägarna (svalg, tonsiller, bröst och lungor)

Näsa (sinuit)

Öron (otitis media)

Hud och mjukdelar

Njurar och urinblåsa (urogenital-tarmkanalen)

Bone

Genitourinary området, inklusive akut prostatit

Dentala infektioner


Sporidex (Cephalexin) Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Ta exakt Sporidex enligt anvisningarna.

Din läkare kommer att tala om hur mycket och hur ofta du ska ta Sporidex. Detta kommer att bero på vilken typ av infektion. Dosen varierar från patient till patient.

Sporidex kan tas med eller utan mat. Det är oftast tas var 6 timmar (fyra gånger per dag) eller var 12 timmar (två gånger dagligen) under 7-10 dagar.

Kapslarna och tabletterna ska sväljas hela och tas med ett helt glas vatten.

För att rensa upp din infektion helt, tar Sporidex för hela behandlingen. Fortsätt att ta det även om du känner dig bättre inom några dagar.

Om du missar en dos av Sporidex, ta den så snart som möjligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den dos du missat och ta nästa dos när du är tänkta att. Annars, ta den så snart du kommer ihåg, och sedan gå tillbaka till att ta din medicin som vanligt. Ta inte en dubbel dos för att kompensera för den dos du missat.


Sporidex (Cephalexin) Försiktighetsåtgärder


Kontakta din läkare innan du tar cefalexin Om:

du är allergisk mot cefalexin eller andra droger;

du har eller tidigare har haft njur-eller leversjukdom, kolit, eller magbesvär;

du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar.


Sporidex (Cephalexin) Ingredienser


Aktiv substans: cefalexin monohydrat.

Billig Sporidex På Nätet