Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Sumatriptan (Imitrex) Utan ReceptBillig Sumatriptan På NätetKöper Sumatriptan På Nätet Utan ReceptenSumatriptan (generiskt namn: Sumatriptan; varumärke: Imigran) tillhör en grupp läkemedel som kallas serotonin-agonister.

Sumatriptan används för att lindra migrän, med eller utan vad som kallas "aura" (t.ex. ser prickar eller flimrande ljus, svaghet eller domningar i armar och ben). Det lindrar även andra symtom på ett migränanfall som illamående, kräkningar eller känslighet för ljus och ljud.

Man tror att migrän beror på vidgning av vissa blodkärl i huvudet. Sumatriptan fungerar genom att göra dessa fartyg normalt igen och lindra symptomen av migrän.

Sumatriptan är inte beroendeframkallande.


Sumatriptan (Imitrex) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Sumatriptan exakt enligt anvisningarna.

Den rekommenderade startdosen för vuxna är 50 mg. Beroende på hur du svarar, kan du behöva en högre dos på 100 mg. Din läkare kommer att tala om för dig vilken dos som är rätt för dig.

Svälj din Sumatriptan så fort du känner de första tecknen på migrän smärta. Svälj tabletterna med ett glas vatten. Krossa eller tugga tabletten.

Om du tar din tablett senare under migränattack, kommer det fortfarande att fungera för dig.

Vissa människor har lindring av smärtan inom 30 minuter efter intag Sumatriptan tabletter; de flesta människor får lindring inom 2 till 4 timmar.

Om den första Sumatriptan tablett hjälper din migrän, men migrän kommer tillbaka senare, kan du ta en annan Sumatriptan tablett. Ta inte mer än 300 mg Sumatriptan tabletter i varje tjugofyratimmarsperiod.

Vänta alltid två timmar innan du tar nästa dos.

Förvara dina tabletter i blisterförpackningar i ett svalt och torrt.


Sumatriptan (Imitrex) Försiktighetsåtgärder


Innan Sumatriptan, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har hjärt-eller leverproblem, eller kärlsjukdom; eller om du nyligen har haft en stroke;

du är gravid eller ammar.


Sumatriptan (Imitrex) Ingredienser


Aktiv substans: sumatriptan.

Billig Sumatriptan På Nätet