Loading ...    
  Loading ...    

Köpa T-Ject 60 Utan ReceptBillig T-Ject 60 På NätetKöper T-Ject 60 På Nätet Utan ReceptenT-Ject 60 (dapoxetin / tadalafil) är ett nytt kombinationsläkemedel som innehåller två av de mest potenta och effektiva läkemedel visat sig bekämpa de stora orsakerna till manlig sexuell dysfunktion.

T-Ject 60 tabletter innehåller 20 mg tadalafil (Cialis) och 60 mg dapoxetin (Priligy).

Dapoxetin är ett unikt kortverkande SSRI (Selective Serotonin Reuptake Inhibitor), som har visat sig ge signifikant förbättring hos patienter med för tidig utlösning.

Tadalafil är väl känt som den aktiva ingrediensen i Cialis. Det bidrar till att förbättra blodflödet till penis och gör att du kan få hårda erektioner på ett naturligt sätt.

T-Ject 60 riktar därför 2 problem och levererar 2 effekter med bara en tablett - det hjälper med att uppnå hårdaste erektion lätt och ger dig kontroll över när du vill utlösning och hur länge du vill att ditt kön för att hålla. Båda komponenterna är utformade för att tas endast när det behövs, när en samlag förutses.

Det är också säljs under namnet Extra Super Tadarise.


T-Ject 60 Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta alltid läkemedlet enligt anvisningarna.

Den rekommenderade dosen är 1 tablett tas ca 40 minuter till 1 timme innan du räknar med att ha sex.


T-Ject 60 Försiktighetsåtgärder


Använd inte T-Ject 60 om du också tar mediciner som innehåller nitrater såsom nitroglycerin eller isosorbidmononitrat. Om du är osäker på om du kan ta T-Ject 60, kontakta läkare eller apotekspersonal.


T-Ject 60 Ingredienser


Aktiva ingredienser: tadalafil, SSRI.

Billig T-Ject 60 På Nätet