Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Topical Lidocaine (Lidocaine) Utan ReceptBillig Topical Lidocaine På NätetKöper Topical Lidocaine På Nätet Utan ReceptenLidokain (varumärken inkluderar: Xylocain / Topicaine / LMX) tillhör den grupp läkemedel som kallas lokalanestetika.

Lidokain 2% 30 g kommer i gelform.

Lidokain aktuellt kan användas för:

tillfällig lindring av smärta i samband med mindre brännskador och skrapsår i huden, till exempel solbränna, herpes zoster och labialis, klåda, ömma bröstvårtor, insektsbett;

anestesi av slemhinnor, t ex olika anala sjukdomar såsom hemorrojder och sprickor;

smärtlindring vid undersökning och instrumentering, t.ex. proktoskopi, sigmoidoskopi, cystoskopi, endotrakeal intubation.


Topical Lidocaine (Lidocaine) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Använd Lidokain exakt enligt anvisningarna.

Den dos av detta läkemedel kan vara olika för olika patienter. Använd den minsta mängden lidokain för att kontrollera dina symtom. Den totala maximala dosen för en 24 timmars period bör inte överstiga 20 gram.

Om möjligt, rengöra det drabbade området väl, före varje tillämpning av läkemedlet. Applicera ett tunt lager, med bara tillräckligt för att täcka det drabbade området.

Om den används på såriga bröstvårtor, är det viktigt att du rengör bröstvårtan området helt innan varje matning.

Var försiktig så att du inte skadar dig när området är stel och du inte är medveten om smärta. Undvik kontakt med ögonen.


Topical Lidocaine (Lidocaine) Försiktighetsåtgärder


Tala med din läkare innan du använder Lidokain, om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har några medicinska problem inklusive svår trasiga eller inflammerad hud, brännskador eller öppna sår på platsen för ansökan.


Topical Lidocaine (Lidocaine) Ingredienser


Aktiv ingrediens: lidokain 5%.

Billig Topical Lidocaine På Nätet