Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Tricor Utan ReceptBillig Tricor På NätetKöper Tricor På Nätet Utan ReceptenTricor (generiskt namn: fenofibrat / fenofibratsyra, varumärken inkluderar: Lipicard / Lofibra / Lipanthyl / Fenocor-67) är i en klass av läkemedel som kallas fibrater som är effektiva på att rikta triglycerider (fetter i blodet).

Fibrater hjälpa lägre triglyceridnivåer genom att minska mängden av VLDL (triglycerid bärande partiklar som cirkulerar i blodet), vilket påskyndar avlägsnandet av triglycerider.

Tricor tabletter används för att hjälpa till att minska nivåerna av lipider eller fetter (såsom kolesterol eller triglycerider) i blodet, och för att hjälpa till att öka nivån av HDL (bra kolesterol) i blodet.

Tricor, förutom lämplig diet, används för att behandla vuxna med högt kolesterol, med eller utan förhöjda triglycerider (Fredrickson typ IIa och IIb). Tricor sänker LDL-C (det onda kolesterolet), totalt kolesterol, triglycerider och apolipoprotein B, och ökar HDL-C (det goda kolesterolet). Tricor, förutom lämplig diet, används också för att behandla vuxna med höga triglycerider (Fredrickson typ IV och V).


Tricor Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Tricor exakt enligt anvisningarna.

Ta Tricor tabletter via munnen. Svälj tabletterna med ett glas vatten. Du kan ta Tricor med eller utan mat.

Ta dina doser med jämna mellanrum. Ta inte din medicin oftare än riktas.

Kontakta din barnläkare eller sjukvårdspersonal om användningen av detta läkemedel på barn. Särskild omsorg kan behövas.

Om du glömmer att ta en av dina doser vid den schemalagda tiden, gå vidare och ta den så snart du kommer ihåg. Men om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen. Ta inte en dubbel dos.

Förvara Tricor i rumstemperatur, bort från överskottsvärme och fukt.


Tricor Försiktighetsåtgärder


Innan Tricor, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har allvarlig njur-, lever-eller gallblåsan sjukdom;

du är gravid eller ammar.


Tricor Ingredienser


Aktiv substans: fenofibrat.

Billig Tricor På Nätet