Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Triz (Zyrtec) Utan ReceptBillig Triz På NätetKöper Triz På Nätet Utan ReceptenTriz (generiskt namn: Cetirizin, varumärke: Reactine / Alercet / Alergex / Alerid / Certex-24 / Cetrine / Cetzine / Cezin / Histazine / Riztec / Ryzen / Triz / Virlix / Xero-sed / Zirtin / Zyrzine) är en icke- dåsig antihistamin läkemedel som behandlar både inomhus och utomhus allergiska symptom, samt kroniska nässelutslag.

Triz är indicerat för:

Lindring av symptom i samband med säsongsbunden allergisk rinit på grund av allergener som ragweed, gräs och träd pollen hos vuxna och barn från 2 år och äldre. Symtom som behandlas inkluderar effektivt nysningar, kliande, rinnande näsa; och kliande, röda, rinnande ögon.

Lindring av symptom i samband med perenn allergisk rinit på grund av allergener som dammkvalster, djur ilska och formar hos vuxna och barn från 6 månaders ålder och äldre.

Behandling av okomplicerade hud manifestationer av kronisk idiopatisk urtikaria hos vuxna och barn från 6 månaders ålder och äldre. Det minskar betydligt förekomsten, svårighetsgraden och varaktigheten av bikupor och minskar klåda avsevärt.

Triz är den första antihistaminet som godkänts för behandling av inomhusallergier hos spädbarn 6 månader och uppåt.

Triz ger övre luft allergi lättnad, som varar upp till 24 timmar.


Triz (Zyrtec) Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Ta Triz exakt enligt anvisningarna.

Triz tas vanligen en gång om dagen med eller utan mat.

Använd inte Triz att behandla bikupor som har blåmärken eller blåsor, som är en ovanlig färg, eller att inte klia. Ring din läkare om du har dessa typer av bikupor.

Om du missar en dos av Triz, ta den missade dosen så snart du kommer ihåg det. Men om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och fortsätta ditt vanliga doseringen. Ta inte dubbel dos för att kompensera för missade en.

Förvara denna medicin i rumstemperatur, bort från överskottsvärme och fukt.


Triz (Zyrtec) Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Triz, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har eller tidigare har haft njur-eller leversjukdom;

du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar.


Triz (Zyrtec) Ingredienser


Aktiv substans: cetirizinhydroklorid.

Billig Triz På Nätet