Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Valaciclovir (Valtrex) Utan ReceptBillig Valaciclovir På NätetKöper Valaciclovir På Nätet Utan ReceptenValaciclovir (generiskt namn: valaciklovir / valacyclovir, varumärken inkluderar: Valcivir / Zelitrex) är ett antiviralt läkemedel.

Indikationer inkluderar:

herpes zoster (bältros)

första-episoden och återkommande genital herpes

herpes labialis (munsår)

vattkoppor

Valaciclovir stör den process genom vilken herpesvirus förökar sig och sprider sig till andra celler i kroppen. Detta hjälper till att hålla viruset inaktivt.

Gång dagligen Valaciclovir, tillsammans med säkrare sex, har också visat sig minska risken för spridning av genital herpes till en partner.


Valaciclovir (Valtrex) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Valaciclovir exakt enligt anvisningarna.

Detta läkemedel kan tas på fastande mage eller med mat.

Om du tar Valaciclovir för att minska risken för spridning av genital herpes, använd alltid säkrare sexvanor. Detta inkluderar att använda en latex kondom och undvika sexuell kontakt när man har ett utbrott eller tror att du är på väg att få ett utbrott.

Om du tar Valaciclovir för bältros, bör du börja använda den så snart som möjligt efter att läkaren har gjort en diagnos.

Fortsätt att ta Valaciclovir, även om du mår bra. Missa inte några doser. Om du missar en dos av Valaciclovir, ta det så snart som möjligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Ta inte 2 doser samtidigt.

Medan du tar Valaciclovir för munsår, ska du inte överskrida en dag av behandling, två doser tas med 12 timmars mellanrum.

Förvara denna medicin i rumstemperatur i en tättslutande behållare, borta från värme och ljus.


Valaciclovir (Valtrex) Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Valaciclovir, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot Valaciclovir eller andra läkemedel;

du har njurproblem; eller HIV-infektion;

du är gravid eller ammar.

Försiktighet rekommenderas vid användning av detta läkemedel hos äldre, eftersom de kan vara mer känsliga för effekterna av läkemedlet.


Valaciclovir (Valtrex) Ingredienser


Aktiv substans: valacyclovir hydroklorid.

Billig Valaciclovir På Nätet