Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Vantin Utan ReceptBillig Vantin På NätetKöper Vantin På Nätet Utan ReceptenVantin (generiskt namn: cefpodoxim proxetil; varumärken inkluderar: Cefocep) används för behandling av mild till måttlig infektioner orsakade av vissa bakterier.

Vantin är en oral tredje generationens cefalosporin antibiotikum.

Det används för att behandla infektioner som lunginflammation; bronkit; gonorrhea; och öron, hud, hals och urinvägsinfektioner.

Vantin verkar genom att störa bildningen av bakteriens cellvägg så att väggen spricker, vilket resulterar i döden av bakterierna. Den behandlar många typer av infektioner, inklusive de i luftvägarna, hud och öron.


Vantin Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår.

Vantin fungerar bäst om det tas vid samma tidpunkt varje dag. Ta Vantin med mat.

För att rensa upp din infektion helt, ta Vantin för hela behandlingen. Fortsätt att ta det även om du känner dig bättre inom några dagar.

Om du missar en dos av Vantin, ta den så snart som möjligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Ta inte 2 doser samtidigt.


Vantin Försiktighetsåtgärder


Kontakta din läkare eller apotekspersonal innan du tar detta läkemedel om:

du är allergisk mot någon form av mediciner;

du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar.


Vantin Ingredienser


Aktiv substans: Cefpodoxime proxetil.

Billig Vantin På Nätet