Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Vytorin Utan ReceptBillig Vytorin På NätetKöper Vytorin På Nätet Utan ReceptenVytorin (generiskt namn: Ezetimibe / Simvastatin, varumärke: Inegy) är en kombination av två kolesterol läkemedel, ezetimib (ett läkemedel som sänker kolesterol absorberas i magtarmkanalen), och simvastatin (en HMG-CoA reduktashämmare som verkar genom att minska mängden kolesterol som produceras av levern).

Vytorin är den enda produkten som:

Hjälper blockera upptaget av kolesterol som kommer från livsmedel, och

Minskar kolesterol kroppen gör naturligt

Vytorin används för att:

Lägre LDL (dåliga) kolesterolet

Lägre totalkolesterol

Lägre triglycerider (fettämnen i blodet)

Höja HDL (goda kolesterolet)


Vytorin Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Vytorin exakt enligt anvisningarna.

Ta en Vytorin tablett genom munnen varje dag med ett glas vatten.

Ta Vytorin en gång dagligen på kvällen. Levern producerar sin största mängden kolesterol när kroppen är i vila och när det inte finns någon av intaget. För de flesta människor är på natten när sover. Därför är desto effektivare simvastatin komponent Vytorin när det tas på kvällen. En bra tid skulle vara efter kvällsmaten. Men det spelar ingen roll om du tar den före eller efter maten.

Om du också ta en resiner (t.ex. kolestyramin, kolestipol, kolesevelam), inte ta det inom 2 timmar före eller 4 timmar efter att ha tagit Vytorin. Kontrollera med din läkare om du har frågor.

För bästa resultat bör Vytorin användas tillsammans med motion, en low-cholesterol/low-fat kost, och ett viktminskningsprogram om du är överviktig. Följ kost-och träningsprogram du fått av din vårdgivare.

Undvik att dricka stora mängder grapefruktjuice (mer än 1 liter dagligen), kan detta påverka det sätt på vilket Vytorin absorberas i blodet.

De flesta människor med högt kolesterol inte känner sig sjuka. Fortsätt att ta Vytorin även om du mår bra. Missa inte några doser.

Om du missar en dos av Vytorin, ta den så snart som möjligt. Om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Ta inte 2 doser samtidigt.

Håll Vytorin i rumstemperatur, borta från värme och fukt.


Vytorin Försiktighetsåtgärder


Innan Vytorin, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har lever-eller njursjukdom;

du är gravid eller ammar.


Vytorin Ingredienser


Aktiva ingredienser: ezetimib, simvastatin.

Billig Vytorin På Nätet