Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Zabel (Lamisil) Utan ReceptBillig Zabel På NätetKöper Zabel På Nätet Utan ReceptenZabel (generiskt namn: terbinafin, varumärken inkluderar: Tebina / Terbisil / Zabel) erbjuder effektiv behandling av mild till svår nagelsvamp infektion (inklusive Jock kliar, fotsvamp och ringorm): hög botade med låga återfall, en etablerad säkerhet rekord, och bekvämt en gång om dagen dosering.

Zabel är en av de mest förskrivna behandlingen för nagelsvamp infektion i hela världen. Sedan 1996 har sjukvårdspersonal ordinerats Zabel till mer än 17 miljoner människor i USA

Zabel tabletter är en FDA-godkänd piller.

Zabel verkar genom att stoppa tillväxten av svamp. Till skillnad från ytbehandlingar som du kan ha försökt, fungerar Zabel genom blodomloppet att rikta infektionen där den lever, djupt under nageln. När du tar Zabel, den aktiva ingrediensen, terbinafin, reser till det smittade området under tånagel eller nagel. Eftersom terbinafin ackumuleras och blir kvar i området av spiken som växer, kan det fortsätta att arbeta i flera månader, till och med efter att ditt recept är klar, så att spiken att läka naturligt under en tidsperiod.


Zabel (Lamisil) Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Zabel exakt enligt anvisningarna.

Zabel kommer som en tablett för att ta genom munnen.

Bara ta en tablett varje dag i 3 månader med eller utan mat och dina naglar kan se ut och må bättre igen (eller enligt anvisningar / rekommenderas av din läkare).

Det brukar ta hela 12 veckors behandling med Zabel tabletter för behandling av nagelsvamp infektion i tånaglar. Behandling för nagelsvamp infektion i fingernaglar tar bara 6 veckor. Du kan börja se klarare och friskare naglar på bara 3 månader. Resultaten kan variera. Avsluta hela behandlingen som läkaren ordinerat, så Zabel tabletter kan fortsätta slåss infektionen. Det tar tid för en frisk nagel att växa i.

Förvara tabletterna i rumstemperatur, borta från värme och fukt.


Zabel (Lamisil) Försiktighetsåtgärder


Zabel har en etablerad säkerhetsstatistik.

Kontakta din läkare eller apotekspersonal innan du tar detta läkemedel om:

du har problem med lever eller njurar;

du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar.


Zabel (Lamisil) Ingredienser


Aktiv substans: terbinafin.

Billig Zabel På Nätet