Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Zoton (Prevacid) Utan ReceptBillig Zoton På NätetKöper Zoton På Nätet Utan ReceptenZoton (generiskt namn: lansoprazol, varumärken inkluderar: Fenzer / Lan / Helicid / Zoton / Inhibitol / Takepron) är en protonpumpshämmare som används för att behandla vissa villkor som orsakas av för mycket syra som produceras i magsäcken.

Zoton har godkänts i över 12 år och har ordinerats miljontals gånger. Den har en etablerad säkerhetshistoria.

Det används vid behandling av magsår, gastroesofageal refluxsjukdom (flödet av syra in i kanalen till magen), och ett tillstånd som kallas erosiv esofagit (allvarlig inflammation av kanalen). De flesta erosioner läka i 4 till 8 veckor.

Zoton kan:

Förhindra syran som orsakar halsbränna smärta

Ge halsbränna lättnad för upp till 24 timmar

Heal skador på matstrupen

Stoppa skador från att komma tillbaka om underhållsbehandling ordineras

Zoton är också föreskrivs för att minska risken för magsår hos personer som utvecklar detta problem samtidigt som icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel såsom Alvedon, Motrin, och Naprosyn.

Zoton används även för långtidsbehandling av vissa sjukdomar präglas av överdriven produktion syra, såsom Zollinger-Ellisons syndrom.


Zoton (Prevacid) Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Ta Zoton exakt enligt anvisningarna.

Zoton tas vanligen en gång om dagen, innan du äter. När det tas i kombination med andra läkemedel för att eliminera H. pylori, är Zoton tas två gånger per dag (var 12 timme) eller tre gånger dagligen (var 8 timmar) för 10 till 14 dagar. För att hjälpa dig komma ihåg att ta Zoton, tar det ungefär samma tid varje dag.

Kapslarna ska sväljas hela. Om du har svårt att svälja kapslar, kan de öppnas och stänkte in 1/4 kopp äpple, tomat eller apelsinjuice, eller på en matsked äppelmos, pudding, keso, yoghurt, eller ansträngda päron. Se till att dricka och äta mat beströdda med Zoton direkt och vara noga med att inte krossa eller tugga kapslarna eller granulatet.

Fortsätt att ta Zoton även om du mår bra. Sluta inte att ta Zoton utan att tala med din läkare.

Om du har glömt en dos Zoton, ta den missade dosen så snart du kommer ihåg det. Men om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och fortsätt ditt doseringsschema. Ta inte dubbel dos för att kompensera för missade en.

Förvara denna medicin i rumstemperatur och bort från överskottsvärme och fukt.


Zoton (Prevacid) Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Zoton, berätta för din läkare om:

du har en allergi mot Zoton eller andra läkemedel;

du har eller någonsin har haft leversjukdom;

du är gravid eller ammar ett barn.


Zoton (Prevacid) Ingredienser


Aktiv substans: lansoprazol.

Billig Zoton På Nätet