Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Zovirax Utan ReceptBillig Zovirax På NätetKöper Zovirax På Nätet Utan ReceptenZovirax (generiskt namn: aciklovir, varumärken inkluderar: AcloVIR / Cyclovir / Herpex / Acivir / Zovir) är ett antiviralt medel.

Zovirax är effektiv vid behandling av initiala och återkommande genital herpes, och är också indicerat för prevention av återkommande herpes simplex-infektioner.

Indikationer inkluderar:

genital herpes simplex virus (HSV)

herpes labialis (munsår)

herpes zoster (bältros)

HSV-encefalit

neonatal HSV

mukokutan HSV

varicella-zoster (vattkoppor)

Zovirax är effektiv i att minska varaktigheten och svårighetsgraden av akuta symptom och utslag, vid reduktion av all zoster-associerad smärta och i en minskning av incidensen och varaktigheten av postherpetisk neuralgi.

Zovirax minskar replikation av viruset för att påskynda läkningsprocessen.


Zovirax Rekommendationer


Följ instruktionerna för att använda detta läkemedel ges av din läkare. Ta Zovirax exakt enligt anvisningarna.

Zovirax tabletter kan sväljas hela med ett glas vatten, eller utspridda i en fjärdedel av ett glas vatten (ca 50 ml) och sedan sväljas.

Fortsätt att ta detta läkemedel för hela behandlingen även om du känner dig bättre inom några dagar. Det är viktigt att du fullföljer din kurs av tabletter för att effektivt behandla ett utbrott av herpes, eller för att minska ytterligare utbrott om du tar Zovirax lång sikt. Drick mycket vätska.

Missa inte några doser.Om du precis har missat din dos, ta den så snart du kommer ihåg och fortsätt som tidigare. Om du har glömt att ta en dos av Zovirax och det snart är dags att ta nästa dos, hoppa då över den dos du har missat, och fortsätta att ta din Zovirax enligt anvisningar från din läkare eller apotekspersonal. Ta inte en dubbel dos för att kompensera för den dos som du har missat.

Förvara denna medicin i rumstemperatur borta från ljus och fukt.


Zovirax Försiktighetsåtgärder


Innan du tar detta läkemedel, tala om för din läkare om:

du är allergisk något läkemedel;

du är gravid eller blir gravid under tiden du använder Zovirax, eller ammar.


Zovirax Ingredienser


Aktiv substans: aciklovir.

Billig Zovirax På Nätet