Loading ...    
  Loading ...    

Köpa Zyrtec Utan ReceptBillig Zyrtec På NätetKöper Zyrtec På Nätet Utan ReceptenZyrtec (generiskt namn: Cetirizin, varumärke: Reactine / Alercet / Alergex / Alerid / Certex-24 / Cetrine / Cetzine / Cezin / Histazine / Riztec / Ryzen / Triz / Virlix / Xero-sed / Zirtin / Zyrzine) är en icke- dåsig antihistamin läkemedel som behandlar både inomhus och utomhus allergiska symptom, samt kroniska nässelutslag.

Zyrtec är indicerat för:

Lindring av symptom i samband med säsongsbunden allergisk rinit på grund av allergener som ragweed, gräs och träd pollen hos vuxna och barn från 2 år och äldre. Symtom som behandlas inkluderar effektivt nysningar, kliande, rinnande näsa; och kliande, röda, rinnande ögon.

Lindring av symptom i samband med perenn allergisk rinit på grund av allergener som dammkvalster, djur ilska och formar hos vuxna och barn från 6 månaders ålder och äldre.

Behandling av okomplicerade hud manifestationer av kronisk idiopatisk urtikaria hos vuxna och barn från 6 månaders ålder och äldre. Det minskar betydligt förekomsten, svårighetsgraden och varaktigheten av bikupor och minskar klåda avsevärt.

Zyrtec är den första antihistaminet som godkänts för behandling av inomhusallergier hos spädbarn 6 månader och uppåt.

Zyrtec ger övre luft allergi lättnad, som varar upp till 24 timmar.


Zyrtec Rekommendationer


Följ anvisningarna på ditt recept etiketten noga och fråga din läkare eller apotekspersonal att förklara någon del som du inte förstår. Ta Zyrtec exakt enligt anvisningarna.

Zyrtec tas vanligen en gång om dagen med eller utan mat.

Använd inte Zyrtec att behandla bikupor som har blåmärken eller blåsor, som är en ovanlig färg, eller att inte klia. Ring din läkare om du har dessa typer av bikupor.

Om du missar en dos av Zyrtec, ta den missade dosen så snart du kommer ihåg det. Men om det nästan är dags för nästa dos, hoppa över den missade dosen och fortsätta ditt vanliga doseringen. Ta inte dubbel dos för att kompensera för missade en.

Förvara denna medicin i rumstemperatur, bort från överskottsvärme och fukt.


Zyrtec Försiktighetsåtgärder


Innan du tar Zyrtec, berätta för din läkare om:

du är allergisk mot något läkemedel;

du har eller tidigare har haft njur-eller leversjukdom;

du är gravid, planerar att bli gravid eller ammar.


Zyrtec Ingredienser


Aktiv substans: cetirizinhydroklorid.

Billig Zyrtec På Nätet